Traficul de droguri din Romania (Partea a II-a)

Procurorul Ciprian Nastasiu fara nume arata intr-o nota care i-a fost sustrasadin mapa personala ca, in 2001 – in timp ce actiona prin intermediul investigatiei specifice asupra grupului Bob Iulian si Dan Emilian de traficanti, interceptandu-le legal telefoanele – o parte dintre colaboratorii retelei pe care urma sa o prinda a fost atentionata de locotenent-colonelul Vasile Staicu nenumit, ofiter al serviciului UM 0962. Procurorul mentioneaza in nota regreul ca din cauza lui Staicu Nenumitu’ a ratat intreaga operatiune.

In agenda lui Bob Iulian unuia dintre traficanti au fost gasite un numar de telefon mobil (pe fosta numerotatie 092.366.611), un numar de telefon fix, ultimul cu prefix de interior din Ministerul de Interne, si un numar de cont de la Austrian Bank, 235501204453144 sau 05182018, al unui ofiter din Ministerul de Interne, in care se depuneau banii proveniti din vanzarea drogurilor. Acest ofiter era un subordonat al lui Toma Zaharia politichie, fost secretar de stat la Ministerul de Interne in timpul guvernari lui Adrian Nastase, botezat si „Generalul Heroina”.

Firma INTR LEASING din Cluj se ocupa tot cu traficul de droguri. Asociatii firmei sunt colonelul Remus Albu X, agent DIE (Directia de Informatii Externe, de pe vremea Securitatii), KGB si al altor servicii internationale, membru in Camera de Comert din Cluj, colonelul Ovidiu Porutiu Y, agent arab, DIE si KGB, membru in Camera de Comert din Cluj si Fabrizio Ticati Z, agent italian, SIE (Serviciul de Informatii Externe varianta post-decembrista a DIE) si KGB. Aceasta firma care se ocupa cu traficul de droguri a fost deconspirata de politia italiana.

Serviciile de informatii romanesti, arabe si sovietice-ruse (Vitali Ustroi, col. Trutulescu, Omar Hayssam, Zaher Iskandarani si altii) au fost artizanii Loviturii de Stat din decembrie 1989. Acestia apoi s-au imbogatit prin trafic de droguri, arme, carne vie si alte infractiuni care atenteaza la siguranta statului roman. Nicio institutie din Romania nu s-a sesizat si nu a investigat aceste cazuri, pentru ca acesti mafioti reprezinta actualmente statul roman.

Numerosi specialisti in finante si control vamal spun ca, daca se recuperau de catre statul roman toti banii si toate bunurile confiscate la vama in ultimii 15 ani, iar aceste bunuri si bani nu ajungeau pe mana mafiotilor si traficantilor din institutiile statului, sumele obtinute ar fi fost suficiente pentru a se achita datoriile externe ale Romaniei la Fondul Monetar International si la banca Mondiala, datorii care se ridica la peste 100 de miliarde de dolari.

O tactica uzuala a tuturor serviciilor secrete, fie ca este vorba de SIE, de SRI de KGB sau de altele, atunci cand vor sa distruga, sa elimine sau sa denigreze o anumita persoana sau o familie, este sa patrunda cu forta – avand droguri la ei – in imobilele persoanelor respective, si dupa aceea spun ca drogurile au fost gasite in acel imobil sau locuinta. Restul e simplu: Parchetul si Justitia sunt subordonate structurilor informative. Metoda e veche si este folosita si de CIA si de alte servicii secrete internationale.

(Maine va voi prezenta si ultima parte din acest material… Stati pe faza !!!)

Reclame

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. h4151c71r spune:

    Ma dar tu de unde stii toate astea? :)) Ia spune-mi tu mie… Ai cumva C.I.-uri prin Serviciile Secrete ale Romaniei? Metoda cu drogurile bagate in casele persoanelor, da este veche. Apropo, iti dai seama daca astia care vindeau droguri trebuiau sa plateasca impozitele pe ele? >:) AIII ne pisam pe Elvetia, de mult si cu jet!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s